Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

EMDR

In een paar sessies verlost van je pijn, boosheid, verdriet en slapeloze nachten!

Online of op afspraak!

Je voelt je steeds meer vermoeid, je kinderen bijna uit huis, je voelt je eenzaam.
Je was altijd zo energiek en vrolijk. Je heb genoeg gezorgd voor iedereen en nu is het tijd voor jou!
Maar hoe dan?

Leeg je emmer met gevoelens van onrust en paniek en krijg weer controle over je leven!


Dus wil je:

♥ weer rust voelen
♥ meer grip op je leven
♥ meer vertrouwen in jezelf
♥ beter slapen
♥ fijne gedachtes
♥ lekker in je vel zitten

Meld je nu aan voor een sessie online of in de praktijk!

Wil je eerst meer informatie
kijk op www.arletteberkouwer.nl

Kennismaken met EMDR-therapie

Als je wilt weten of ik iets met jouw hulpvraag kan, mail mij en dan overleggen we eerst. Hierna kun je de beslissing nemen om door te gaan en een afspraak te maken voor een consult of traject.

Wat anderen zeggen...

Holy moly! Wat een wervelwind! Het is nu echt naar de achtergrond verdreven, doet mij weinig tot niks meer. Als kers op de taart heb ik ‘hem’ uitgenodigd en kunnen zeggen wat ik wilde zeggen en hij had er zelfs begrip voor, die drang is nu verdwenen en kan ik het achter mij laten. Het verwerkingsproces in mijn lichaam en brein manifesteert zich in verkoudheidsverschijnselen, koud/warm, zweverig hoofd, hoofdpijn, beetje misselijk, ik laat het er allemaal zijn. Wat een opluchting, heerlijk die vrijheid!
Dankjewel Arlette 
– Jeroen. 49 jaar

Door de behandelingen voel ik me zoveel beter dan eerst. Ik ben nu een stuk vrolijker. Dank dat je me zo goed daarbij hebt geholpen. 
– C. 14 jaar

Hi Arlette, ik wil je nog even laten weten dat ik je behandeling echt fijn vond! Tijdens de behandeling voelde ik van alles .. kreeg het vlak daarna heel koud en had verwacht dat ik moe zou worden, maar was ‘s avonds verrassend fit en de volgende dag ook. Dag 2 best moe, maar daarna weer goed. Heb het idee dat het weer het e.e.a. in beweging heeft gezet.
Ik kom graag een keertje bij je terug! 
– Groetjes, Sylvia

Ik, man, 65 jaar had een ernstig energie tekort opgebouwd door een baan in onregelmatige dienst met een zeer hoge werkdruk. Hierdoor kwam ik buiten mijn werk aan weinig dingen meer toe. Ik sliep zeer slecht en droomde naar. Met de EMDR-therapie van Arlette is mijn probleem na 3 sessies voor het grootste gedeelte opgelost. Ik ben hier erg blij mee.
– A.W.

Ik voelde me altijd veilig om in de pijnlijke delen van mijn verleden te graven. Arlette gaf professionele en warme begeleiding en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!
– Kristi Camphuysen (22)

Ik merk wel degelijk verschil met onze dochter en ook met ons. Door het op een goede manier bespreekbaar te maken is er rust en duidelijkheid ontstaan. Onze dochter is minder boos en als ze boos is het minder fel en hard. Meer met andere emotie. De boosheid is er nog wel en dat kan en mag maar het is toch even wat anders. Lastig onder woorden te brengen. Dank je wel voor je tijd en energie. Fijn om dit samen met jou opgepakt te hebben.
– Monique M.

Arlette beschikt over de gave om je te laten durven spreken vanaf de eerste minuut van kennismaking. Alsof je je verhaal vertelt aan je beste maatje maar met de toevoeging van zeer professionele feedback en analyses waardoor je altijd nieuwe en frisse inzichten krijgt. Arlette, bedankt voor alles.
– A.W.

Afgelopen vrijdag tijdens de behandeling voelde ik me zo goed gezien en gehoord. Nogmaals dank daarvoor. Je stelde ook zulke goede vragen en je zei ook goede dingen.
– L. de V.

© Arlette Berkouwer 2023

Ontwerp en realisatie: Janine Ontwerpt

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Delen