Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
jezelf testen
Packshot dna kit

Gezondheid

Bij trauma lopen we vaak een vitamine D-tekort op!

Inzicht in je gezondheid met DNA- en bloedbeeld testen.

Onverwerkt trauma brengt allerlei symptomen met zich mee waar je misschien niet eens erg in hebt. Zowel op fysiek als mentaal niveau laat het een imprint achter en ga je meer en meer vanuit automatische en instinctieve overlevingsmechanismen opereren.

Vitamine D-receptoren beschermen in de hersenen het zenuwstelsel tegen schade en degeneratie veroorzaakt door ontsteking. Toxische invloeden zoals onder andere stress, als gevolg van trauma en PTSS bijvoorbeeld, zorgen voor ontstekingen.

Hoe weet je nu welke vitamine en mineralen je nodig hebt?

Ten eerste testen we en komen we erachter welke tekorten je hebt. 

Aanvullend zend ik je het advies voor je juiste vitamines en mineralen om op basis van deze resultaten je zo snel tekorten aan te vullen. Daardoor ga je ook je snel meer energiek en blijer voelen, want tekorten werken vaak contraproductief.

Packshot bloedonderzoek

Het totaalprofiel XL is een uitgebreid bloedonderzoek waarmee gezondheidsrisico's al in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord.

Fijn om te weten wat goed is en vooral ook waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Je ontvangt samen met de uitslag van het onderzoek persoonlijk en concreet leefstijladvies waarmee je direct aan de slag kunt. 

Afhankelijk van dat rapport kan ik je aanvullend advies geven over welke vitamines en mineralen je kan innemen.

Plan dan een afspraak met mij in!

Arlette strand

EMDR-therapie

EMDR is een therapeutische behandelmethode die kan helpen de hevigheid van emoties ten gevolge van een nare ervaring of toekomstige schrikbeelden te verminderen.

Jij bent de moeite waard!

Blijf niet langer doorlopen met klachten, maar pak ze aan en zoek verder! 

Wat anderen zeggen...

Holy moly! Wat een wervelwind! Het is nu echt naar de achtergrond verdreven, doet mij weinig tot niks meer. Als kers op de taart heb ik ‘hem’ uitgenodigd en kunnen zeggen wat ik wilde zeggen en hij had er zelfs begrip voor, die drang is nu verdwenen en kan ik het achter mij laten. Het verwerkingsproces in mijn lichaam en brein manifesteert zich in verkoudheidsverschijnselen, koud/warm, zweverig hoofd, hoofdpijn, beetje misselijk, ik laat het er allemaal zijn. Wat een opluchting, heerlijk die vrijheid!
Dankjewel Arlette 
– Jeroen. 49 jaar

Door de behandelingen voel ik me zoveel beter dan eerst. Ik ben nu een stuk vrolijker. Dank dat je me zo goed daarbij hebt geholpen. 
– C. 14 jaar

Hi Arlette, ik wil je nog even laten weten dat ik je behandeling echt fijn vond! Tijdens de behandeling voelde ik van alles .. kreeg het vlak daarna heel koud en had verwacht dat ik moe zou worden, maar was ‘s avonds verrassend fit en de volgende dag ook. Dag 2 best moe, maar daarna weer goed. Heb het idee dat het weer het e.e.a. in beweging heeft gezet.
Ik kom graag een keertje bij je terug! 
– Groetjes, Sylvia

Ik, man, 65 jaar had een ernstig energie tekort opgebouwd door een baan in onregelmatige dienst met een zeer hoge werkdruk. Hierdoor kwam ik buiten mijn werk aan weinig dingen meer toe. Ik sliep zeer slecht en droomde naar. Met de EMDR-therapie van Arlette is mijn probleem na 3 sessies voor het grootste gedeelte opgelost. Ik ben hier erg blij mee.
– A.W.

Ik voelde me altijd veilig om in de pijnlijke delen van mijn verleden te graven. Arlette gaf professionele en warme begeleiding en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!
– Kristi Camphuysen (22)

Ik merk wel degelijk verschil met onze dochter en ook met ons. Door het op een goede manier bespreekbaar te maken is er rust en duidelijkheid ontstaan. Onze dochter is minder boos en als ze boos is het minder fel en hard. Meer met andere emotie. De boosheid is er nog wel en dat kan en mag maar het is toch even wat anders. Lastig onder woorden te brengen. Dank je wel voor je tijd en energie. Fijn om dit samen met jou opgepakt te hebben.
– Monique M.

Arlette beschikt over de gave om je te laten durven spreken vanaf de eerste minuut van kennismaking. Alsof je je verhaal vertelt aan je beste maatje maar met de toevoeging van zeer professionele feedback en analyses waardoor je altijd nieuwe en frisse inzichten krijgt. Arlette, bedankt voor alles.
– A.W.

Afgelopen vrijdag tijdens de behandeling voelde ik me zo goed gezien en gehoord. Nogmaals dank daarvoor. Je stelde ook zulke goede vragen en je zei ook goede dingen.
– L. de V.

© Arlette Berkouwer 2023

Ontwerp en realisatie: Janine Ontwerpt

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Delen