Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
afspraak maken
GespreksTherapie

Echt jezelf zijn!

Kiezen voor jezelf!

Je hebt een goed leven, misschien een leuke relatie, je woont heerlijk, maar toch mis je iets.

Is het nou toch je werk of relatie. Je hebt weinig energie, maar put jezelf toch uit. Je hebt veel meegemaakt, je lijf geeft signalen, maar wat wil het dan?

Je hebt soms hartklopping of bent snel geëmotioneerd; boos verdrietig. Je gaat maar door. Je kan maar geen keuze maken.

Je verlangt naar;

  • Rust
  • Genieten van de kleine dingen
  • Tijd voor zichzelf
  • Gezond voelen en gezonde keuzes kunnen maken
  • Keuze in werk/leven kunnen maken met vertrouwen
  • Beter grenzen kunnen aangeven.

Je droomt van een makkelijker leven, goede relatie, leuk werk, liefdevol zijn voor anderen en voor jezelf. Zo nu en dan dat ultieme geluksgevoel.

Mijn ervaring is dat korte sessies goed werken, maar dat op de lange duur je toch weer in je oude gewoontes valt.

Echte verandering heeft tijd nodig. 

In mijn trajecten ga ik je ondersteunen met al mijn kennis en levenservaring die ik heb. Dit vraagt tijd en een investering in jezelf.

Ben jij het waard om voor de beste versie van jezelf te kiezen.

Die dromen waar te maken en gewoon gelukkig zijn met wat er is?

Al mijn kennis en levenservaring stel ik beschikbaar voor jouw proces. Het zal een onderdeel zijn van de trajecten en wat er nodig is, ga ik inzetten in het proces.

Ik geloof dat meerdere wegen naar gezondheid leiden. Wil je er echt voor gaan, dan ga ik volop met jou aan de slag! 

Zoals ik koos voor mijn gezondheid jaren geleden, zo help ik jou graag bij het ontdekken wie jij bent en wat bij jou past. 

Maak vandaag nog de keuze en bel of mail me!

Meld je nu aan om je eigen pad weer te vinden!

20200328 093407205 iOS

Wandel-EMDR

Wandeltherapie is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die door middel van praten & oefeningen meer zicht willen krijgen op zichzelf, hun omgeving en de problemen die zij ervaren

Arlette strand

EMDR-therapie

EMDR is een therapeutische behandelmethode die kan helpen de hevigheid van emoties ten gevolge van een nare ervaring of toekomstige schrikbeelden te verminderen.

Jij bent de moeite waard!

Blijf niet langer doorlopen met klachten, maar pak ze aan en zoek verder! 

Wat anderen zeggen...

Hi Arlette, ik wil je nog even laten weten dat ik je behandeling echt fijn vond! Tijdens de behandeling voelde ik van alles .. kreeg het vlak daarna heel koud en had verwacht dat ik moe zou worden, maar was ‘s avonds verrassend fit en de volgende dag ook. Dag 2 best moe, maar daarna weer goed. Heb het idee dat het weer het e.e.a. in beweging heeft gezet.
Ik kom graag een keertje bij je terug! 
– Groetjes, Sylvia

Ik, man, 65 jaar had een ernstig energie tekort opgebouwd door een baan in onregelmatige dienst met een zeer hoge werkdruk. Hierdoor kwam ik buiten mijn werk aan weinig dingen meer toe. Ik sliep zeer slecht en droomde naar. Met de EMDR-therapie van Arlette is mijn probleem na 3 sessies voor het grootste gedeelte opgelost. Ik ben hier erg blij mee.
– A.W.

Ik voelde me altijd veilig om in de pijnlijke delen van mijn verleden te graven. Arlette gaf professionele en warme begeleiding en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!
– Kristi Camphuysen (22)

Ik merk wel degelijk verschil met onze dochter en ook met ons. Door het op een goede manier bespreekbaar te maken is er rust en duidelijkheid ontstaan. Onze dochter is minder boos en als ze boos is het minder fel en hard. Meer met andere emotie. De boosheid is er nog wel en dat kan en mag maar het is toch even wat anders. Lastig onder woorden te brengen. Dank je wel voor je tijd en energie. Fijn om dit samen met jou opgepakt te hebben.
– Monique M.

Arlette beschikt over de gave om je te laten durven spreken vanaf de eerste minuut van kennismaking. Alsof je je verhaal vertelt aan je beste maatje maar met de toevoeging van zeer professionele feedback en analyses waardoor je altijd nieuwe en frisse inzichten krijgt. Arlette, bedankt voor alles.
– A.W.

Afgelopen vrijdag tijdens de behandeling voelde ik me zo goed gezien en gehoord. Nogmaals dank daarvoor. Je stelde ook zulke goede vragen en je zei ook goede dingen.
– L. de V.

© Arlette Berkouwer 2023

Ontwerp en realisatie: Janine Ontwerpt

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Delen